Nyheter av Eric

söndag 15 september 2019 : Det har inte varit så mycket aktivitet på den här webbsidan på sista tiden. Det beror främst på att jag har jobbat de senaste åren med att först slutföra en master i teoretisk fysik, och nu jobbar jag på Stockholms Universitet där jag doktorerar på avdelningen för kemisk fysik. Om du är nyfiken så finns det mycket mer info på min webb för allt fysik- och matematikrelaterat.

www.ericdavidsson.com

måndag 6 oktober 2014 : Oktober, november och december spenderar jag i på Betahaus i Kataloniens huvudstad Barcelona. Bortsett från att jag får svårt att gå på möten i Stockholm som vanligt så är allt annat just vanligt. Jag jobbar såklart vidare med mina svenska kunder.

måndag 5 maj 2014 : Efter att framgångsrikt jobbat med mitt egenutvecklare Panda CMS har jag breddat den tekniska kompetensen och introducerat Wordpress bland de verktyg jag jobbar med. Wordpress är världens största CMS och omåttligt populärt.

måndag 10 februari 2014 : Med Kramgo har jag jobbat på en kreativ kampanj för Kanal 5:s humorprogram "En clown till kaffet". Vi byggde internaktiva bannrar med programmets humor­personligheter. En lyckad kampanj som fick mycket uppmärksamhet och inte minst nyfikenhet.

torsdag 16 januari 2014 : Tillsammans med byrån Kramgo har jag jobbat med att bygga en ny webbshop åt Hunkydory. Min expertis i projektet var frontendutveckling. Genom hela projektet har vi haft stort fokus på användarvänlighet i mobila enheter så givetvis blev det en responsiv webb.

fredag 20 december 2013 : Tycker du också att musiken är en lika stor del av julen som pepparkakor, vit snö och kallrökt lax? En spellista för dig som också fått mer än nog av mamman som kysste tomten eller all she wants for christmas is some guy. Här finns alternativa jullåtar, blandat med knäckdoftande jazz och andra tindrande utflykter. Önskar en riktigt God Jul!

Lyssna här>

måndag 18 november 2013 : Då var det slutligen dags att maila ut till det svenska design-comunityt och berätta om vår stora lansering. Ett nytt verktyg till dig som är möbeldesigner eller arkitekt att visa dina idéer som aldrig kom att realiseras i produktion. Ta chansen och va med i PROTOarchive! Eller bara kolla in en väldigt snygg webb: www.protoarchive.se

torsdag 18 juli 2013 : Illustratören Linda Carlsson har en ny portfolio för hennes illustrationer signerad av Eric. En snygg och mycket enkel sida som lämnar mycket utrymme för bilder och innehåll. Lycklorna ovan säger sig vara väldigt nöjda med sin nya webbresidens!

måndag 24 juni 2013 : BTM Books som är ett svenskt förlag som ger ut böcker inom genren populärkultur och rockböcker har givit mig uppdraget till att ta fram en ny design och bygga deras nya webbsida. Ett fantastiskt roligt uppdrag som vi alla ser fram emot att se resultatet av.

tisdag 4 juni 2013 : Jag älskar inte bara design och utveckling, jag älskar musik! Här är min spotify-lista att spela på kontoret när man behöver lite extra fokus och bra stämning. Håll till godo!

Klicka här, digga lagom!>

måndag 22 april 2013 : Fotografen Rickard Aronsson har fått en ny webbsida. Rickard hade redan många bra idéer och fina designskisser för hur hans sida skulle se ut. Min uppgift var att realisera sidan med den tekniska biten. Allt innehåll är såklart enkelt att uppdatera med Panda CMS.